Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Meseautó


Madách Színház

2022. december 1. 19:00

Vadnay László és Vitéz Miklós dr. Meseautó című filmforgatókönyve alapján Írta: GALAMBOS ATTILA és SZENTE VAJK zene: BOLBA TAMÁS

Az előadás címadó dala: Márkus Alfréd - Harmath Imre Meseautó, az UMPA Ügynökség és a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség engedélyével.

Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Indulna. Ha nem találkozna Kovács Verával, a bank aznap felvett alkalmazottjával.
Szűcs szemet vet a lányra, ezért az autót, mint nyereményt szállíttatja a lány lakására, maga pedig sofőrnek ajánlkozik. A Meseautó című legendás film alapján vadonatúj musical comedy készül a Madách Színház műhelyében. Azokat a jól ismert, híres mondatokat, mint „egy a párna, egy a részvény”, vagy „a, mint Aladár, l, mint Ladár” sodró lendületű dalok kísérik, és természetesen
fenn az égben az angyalok vigyáznak ránk! Szente Vajk különleges rendezői világát ezúttal is a vígjáték nagyágyúi népesítik be. A Madách Színház pedig továbbra is lelkesen tesz eleget küldetésének, hogy új magyar zenés darabokkal örvendeztesse meg a hazai közönséget.